Hier lees je wat klanten vinden van klussenbedrijf Maarssen de reviews.

Is de klus naar 100% tevredenheid afgemaakt? Of wil je zelf je mening delen?

Klussenbedrijf Maarssen is benieuwd naar jouw bevindingen!

Klik op de button en schrijf jouw review op google + of schrijf jouw review in het gastenboek hieronder.

Schrijf een review over klussenbedrijf Maarssen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
39 berichten.
Sanne Sanne uit Utrecht heeft geschreven op oktober 26, 2020 om 4:20 pm:
David heeft bij ons de badkamer verbouwd en nieuwe openslaande tuindeuren gemaakt. Vanaf de eerste afspraak tot de oplevering goed contact, duidelijke afspraken, degelijke planning en een mooi resultaat. David werkt netjes, de rommel in huis viel me alleszins mee, en ook de vakmensen waar hij mee samenwerkt zijn stuk voor stuk prettig in de omgang en representatief. Geen wonder dat je wel even geduld moet hebben als je wilt dat David je klus komt doen, maar wij vinden het 't waard!
Monique Swuste Monique Swuste uit Utrecht heeft geschreven op september 14, 2020 om 8:24 pm:
David heeft bij ons in Utrecht 13 ramen vervangen. In 2 dagen was het gepiept. Mooi afgewerkt , vakwerk. Fijne man en werkend volgens goede afspraken. Geen verrassingen. Aanrader!
Myrthe Olde Kalter Myrthe Olde Kalter uit Utrecht heeft geschreven op juli 7, 2020 om 6:40 pm:
David (en team) hebben bij ons een flinke verbouwing uitgevoerd in drie weken tijd. Een verbouwing is en blijft spannend maar dankzij David is dit toch meegevallen. De communicatie was top, we werden iedere dag (vanaf een tijdelijk onderkomen) op de hoogte gehouden van de stand van zaken incl fotos's van de voortgang. Je kon hem altijd bellen en had veel slimme oplossingen. Vakkundig! Vergat niets! Zo hadden we ineens een verhoogd plafond waar de fantastische balken weer zichtbaar waren en elektriciteit ineens netjes was weggewerkt. Hij denkt echt mee!! Echt een enorme aanrader!! Bij een volgende klus weten we je weer te vinden 🙂
Anke Anke uit Maarssen heeft geschreven op mei 26, 2020 om 3:54 pm:
Wij hebben een nieuwe keuken. David heeft de oude ontmanteld, een nieuwe groepenkast laten plaatsen en gezorgd dat alle soepel verliep met de stucadoor, schilder en afkitter. Wij zijn heel tevreden over de gedane werkzaamheden. Het is mooi geworden.
Iris Iris uit Utrecht heeft geschreven op april 1, 2020 om 7:00 pm:
David heeft onze badkamer en WC vakkundig en snel verbouwd. Goede communicatie, uitstekende planning. Ook de door hem ingezette vakmensen waren stipt en werkten netjes. Nazorg is ook prima.
Marcel en Josien Marcel en Josien uit Utrecht ( Vechtdijk) heeft geschreven op januari 18, 2020 om 8:28 am:
David heeft bij ons in de woonboot prachtig en zorgvuldig een nieuwe badkamer geinstalleerd. Geen hardhandig slopen, maar met liefde en passie voor het vak het oude verwijderen en het nieuwe opbouwen. Goede communicatie, afstemming en samenwerking met hem en de specialisten die hem ondersteunen. Wij hebben nu al meerdere offertes aangevraagd bij hem, want wat goed is moet je behouden. David, heel erg bedankt.
Lida van der Maat Lida van der Maat uit Maarssen heeft geschreven op juli 29, 2019 om 7:33 pm:
Erg tevreden over het herstel door David van de waterschade op zolder. het vervangen van de gipsplaten, vervangen van de kapotte dakpannen en het vervangen van de deuren bij de cv ketel. zal hem zeker aanraden. Zeer rustig in het uitvoeren en meedenken in zijn werk. en duidelijke communicatie. En zal je zeker benaderen bij nieuwe klussen. top!!
Marc Marc uit Utrecht heeft geschreven op juli 26, 2019 om 5:53 am:
David heeft onze badkamervloer en douchewand gerenoveerd. Hij heeft alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd en zonder (financiële) verrassingen. Wij kunnen hem iedereen aanbevelen.
Fam. van der Linden Fam. van der Linden uit Maarssen heeft geschreven op juli 15, 2019 om 10:40 am:
David heeft onze zolder fantastisch mooi opgeknapt. Hij werkt ontzettend netjes en secuur. Elke dag ruimde hij alles netjes op en dat is fijn in een huis waar ook nog gewoon geleefd word. Het gehele traject was hij transparant over de kosten en altijd bereikbaar voor vragen. We raden David aan, sterker nog, wij hebben David alvast weer ingehuurd voor een klus in het najaar.
Aafke en Chiel Aafke en Chiel uit Utrecht heeft geschreven op juli 12, 2019 om 6:19 pm:
Wij hebben het toilet compleet laten verbouwen. We hadden meteen een goed gevoel bij David;vertrouwd. prettige communicatie en alles verliep volgens planning. Zeer tevreden! Blij met het resultaat!
Sandor en Amber Sandor en Amber uit Utrecht heeft geschreven op juni 3, 2019 om 10:49 pm:
David heeft voor ons diverse klussen uitgevoerd bestaande uit toilet renovatie, keuken renovatie, hal renovatie en divers timmerwerk. Alles liep strak volgens planning. Wij zouden David aan iedereen aanraden.
Dirk Dirk uit Maarssen heeft geschreven op mei 28, 2019 om 11:07 am:
Onlangs 2 nieuwe ramen laten plaatsen en afmonteren. Communicatie: Top Meedenken: Top Afspraken maken én nakomen: Top Vakmanschap: Top Service : Top Persoonlijkheid (David): Top Fijn om een bedrijf zonder "BS..." gevonden te hebben, waar je op kan vertrouwen. Ontzettend bedankt.
Daphne en Olaf Daphne en Olaf uit Loosdrecht heeft geschreven op april 10, 2019 om 9:20 pm:
David heeft ons een ontzettend mooie nieuwe badkamer bezorgd! Soepele communicatie, strakke planning. Top!
Jeroen G Jeroen G uit Utrecht heeft geschreven op maart 3, 2019 om 6:21 pm:
David heeft bij ons de badkamer opgeknapt. Ik beveel hem van harte aan. De communicatie vond ik erg prettig. Snel reageren en afspraken nakomen. Ook overlegt David goed en houdt hij goed rekening met onze wensen. Ontzettend fijn. David had ook oog voor de buren en uiteindelijk was de daadwerkelijke rekening wat lager dan de offerte. Al met al een goede ervaring en David komt in april alweer voor de volgende klus.
Calvin Lam Calvin Lam uit Utrecht heeft geschreven op januari 19, 2019 om 7:40 pm:
David,wat een avontuur! Tot op het allerlaatste moment...😉 David en zijn collega’s zijn stuk voor stuk toppers die alles tot in de puntjes regelen. Hij denkt mee en fixt het! Een echte aanrader voor iedereen.
Peggy Peggy heeft geschreven op januari 17, 2019 om 3:34 pm:
Geweldig geholpen. Heel snel. David kwam dezelfde middag na zijn werkdag al langs. De volgende dag heeft hij het probleem verholpen. Hij maakt een zeer deskundige indruk. Ik zou hem zo weer inhuren.
Katja Katja uit utrecht heeft geschreven op november 10, 2018 om 2:20 pm:
Ik kan Klussenbedrijf Maarssen aan iedereen aanbevelen. Duidelijke communicatie: heldere afspraken en altijd snelle reacties maar net zo belangrijk: ook netjes en vakkundig werk! Mijn badkamer heeft een totale metamorfose gekregen en ziet er prachtig uit. En dat dan ook nog een stuk sneller dan verwacht! Helemaal top!
Tim en Mandy Tim en Mandy uit Maarssen heeft geschreven op november 9, 2018 om 10:05 am:
Wij hebben Klussenbedrijf Maarssen gevraagd om onze badkamer en toilet compleet aan te pakken en het vertrouwen wat vanaf gesprek één er was is niet meer weggegaan. Wij zijn tijdens de verbouwing een week op vakantie geweest en er is netjes en respectvol met ons huis om gegaan. Daarnaast werden wij op de hoogte gehouden en werd er meegedacht. Met de klik, creativiteit, vakmanschap en het eindresultaat zijn wij dik tevreden.
Jack Jack uit Maarssen heeft geschreven op oktober 7, 2018 om 9:37 am:
Een verbouwing in een oud huis is altijd een avontuur. Met David kun je daar prima aan beginnen. Hij denkt met je mee, is creatief en vakkundig. Kortom. geen enkele tegenvallers, alleen maar een super mooi resultaat. David en team, dank!
Annemarie en Rogier Annemarie en Rogier uit Maarssen heeft geschreven op september 5, 2018 om 9:54 am:
De grote verbouwing in Boomstede - waarvan diverse foto's op de website staan - was bij ons. En wat zijn wij blij met David als aannemer voor dit project! De werkzaamheden die David heeft uitgevoerd, maar ook de werkzaamheden van alle specialisten die hij heeft laten komen tijdens onze verbouwing zijn TOP uitgevoerd. Wij zijn SUPER blij met het resultaat en komen elke dag met een glimlach thuis. Voor elke volgende grote klus (we moeten nog 2 verdiepingen) gaan we zeker door David laten aanpakken.