Hier lees je wat klanten vinden van Klussenbedrijf Maarssen de reviews.

Is de klus naar 100% tevredenheid afgemaakt? Of wil je zelf je mening delen?

Klussenbedrijf Maarssen is benieuwd naar jouw bevindingen!

Klik op de button en schrijf jouw review op google + of schrijf jouw review in het gastenboek hieronder.

Schrijf een review over klussenbedrijf Maarssen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
47 berichten.
Dave Dave uit Breukelen schreef op juni 19, 2023 om 6:18 am
Via via en door de mooie reviews op google hebben we besloten met David in zee te gaan voor een badkamer en toilet verbouwing. Kan niet anders zeggen dat we hier met een professional te maken hebben. Hij werkt netjes, stemt goed af en denkt mee in oplossingen. Top. Ook iedereen waarmee hij samenwerkt zoals de schilder, stukadoor, tegelzetter en kitter zijn allemaal vakmensen en dat zie je aan het resultaat. Mocht je een goede en betrouwbare aannemer zoeken, zoek niet verder!
MIna MIna uit Utrecht schreef op mei 21, 2023 om 8:32 am
Nadat onze nieuwbouwwoning is opgeleverd is David aan de slag gegaan met onze casco badkamer en toiletten. We hebben David gekozen vanwege de goede recensies op Google. We hebben geen moment spijt gehad. Alles is verlopen zoals we gehoopt hadden. Het resultaat is onwijs goed gelukt, David heeft onze droom doen uitkomen, namelijk een eigen spa gevoel in huis👌🏽 David: Komt zijn afspraken keurig na; Levert topkwaliteit en is vakkundig; Is zeer prettig in de communicatie; Denkt in oplossingen; Is flexibel en past zich aan naar onze wensen. Mocht je opzoek zijn naar een aannemer voor je badkamer/toiletten. Kijk niet verder want hier ben je bij het juiste adres👌🏽
Melvin Melvin uit Utrecht schreef op april 11, 2022 om 5:53 pm
We zijn ontzettend blij met onze prachtige nieuwe badkamer waarvoor David de renovatie heeft gedaan. Hij werkt erg netjes, denkt goed mee in mooie, praktische oplossingen en komt zelf ook pro-actief met ideeën voor verbetering. Daarnaast is alles netjes volgens de planning afgerond en de communicatie verliep erg prettig en laagdrempelig. Ofwel, zeer betrouwbaar en wij zouden David dan ook aan iedereen aanraden!
Esther Esther uit Utrecht schreef op februari 24, 2022 om 7:33 am
Ik zie altijd als een berg op tegen verbouwingen, gedoe, troep, mensen in je huis....Bij David was dit op dag 1 al verdwenen! David werkt snel, netjes, en is gewoon zeer betrouwbaar. Ook de communicatie verliep zeer prettig. Ik weet wel wie ik ga bellen voor de volgende verbouwing! Top!
Eric Frackers Eric Frackers uit Maarssen schreef op november 15, 2021 om 10:40 pm
Vos , vakkundig. Planmatig. Betrouwbaar. Zeker een aanbeveling. Kon niet beter, minstens 5 sterren.
Ellen Ellen uit Utrecht schreef op juli 2, 2021 om 3:34 pm
David heeft bij mij de badkamer en het toilet geheel vernieuwd. Daarnaast heeft hij ook nog de wasmachine aansluiting verplaatst en een afzuigkap in de keuken opgehangen. Ik ben zeer tevreden over het werk van David, alles was volgens afspraak en ook binnen de tijd die David ervoor had ingeschat. David en de andere vaklui (stukadoor en tegelzetter) werken ook keihard om het op tijd af te krijgen. Ik heb een oud huis met soms nog wat verrassingen onder de vloer of achter een muur, David weet hier wel raad mee en denkt ook goed met je mee. Extra dingen die tijdens het werk komen bovendrijven waren ook geen probleem (zoals het vervangen van 2 deuren). De communicatie is goed en David is ook goed bereikbaar. Kortom ik zal David zeker bij iedereen aanraden.
Eveline Müller Eveline Müller uit Vleuten schreef op juni 7, 2021 om 8:37 am
Davis heeft bij mij 2 nieuwe badkamers aangelegd. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij dit geweldig heeft gedaan. Zeer nauwkeurig en heel netjes en geheel via schema. Ik ben meer dan tevreden en ik ga David bij iedereen aanprijzen!
Floris Floris schreef op november 13, 2020 om 9:10 am
David heeft het afgelopen jaar onze hele zolder verbouwd. Twee nieuwe kamers, een vide, een badkamer en 2 dakramen. Vanaf moment 1 hebben wij goed contact gehad met David. Hij is accuraat, denkt mee over handige oplossingen, adviseert goed over de te gebruiken materialen, werkt enorm snel en volgens schema en het is ook nog eens gezellig met hem! Ook de onderaannemers die hij inhuurt waren zonder uitzondering vakmensen, betrouwbaar en prettig om over de vloer te hebben. David zorgt ervoor dat hij dagelijks het huis zo schoon mogelijk achterlaat waardoor het leefbaar blijft. Ook kwam hij geregeld controleren of de onderaannemers volgens plan werkten en komt hij op het eind langs voor een nacontrole en eventuele aanpassingen. Wij zouden David absoluut aanraden en ook zeker weer inhuren voor de volgende klus!
Sanne Sanne uit Utrecht schreef op oktober 26, 2020 om 4:20 pm
David heeft bij ons de badkamer verbouwd en nieuwe openslaande tuindeuren gemaakt. Vanaf de eerste afspraak tot de oplevering goed contact, duidelijke afspraken, degelijke planning en een mooi resultaat. David werkt netjes, de rommel in huis viel me alleszins mee, en ook de vakmensen waar hij mee samenwerkt zijn stuk voor stuk prettig in de omgang en representatief. Geen wonder dat je wel even geduld moet hebben als je wilt dat David je klus komt doen, maar wij vinden het 't waard!
Monique Swuste Monique Swuste uit Utrecht schreef op september 14, 2020 om 8:24 pm
David heeft bij ons in Utrecht 13 ramen vervangen. In 2 dagen was het gepiept. Mooi afgewerkt , vakwerk. Fijne man en werkend volgens goede afspraken. Geen verrassingen. Aanrader!
Myrthe Olde Kalter Myrthe Olde Kalter uit Utrecht schreef op juli 7, 2020 om 6:40 pm
David (en team) hebben bij ons een flinke verbouwing uitgevoerd in drie weken tijd. Een verbouwing is en blijft spannend maar dankzij David is dit toch meegevallen. De communicatie was top, we werden iedere dag (vanaf een tijdelijk onderkomen) op de hoogte gehouden van de stand van zaken incl fotos's van de voortgang. Je kon hem altijd bellen en had veel slimme oplossingen. Vakkundig! Vergat niets! Zo hadden we ineens een verhoogd plafond waar de fantastische balken weer zichtbaar waren en elektriciteit ineens netjes was weggewerkt. Hij denkt echt mee!! Echt een enorme aanrader!! Bij een volgende klus weten we je weer te vinden 🙂
Anke Anke uit Maarssen schreef op mei 26, 2020 om 3:54 pm
Wij hebben een nieuwe keuken. David heeft de oude ontmanteld, een nieuwe groepenkast laten plaatsen en gezorgd dat alle soepel verliep met de stucadoor, schilder en afkitter. Wij zijn heel tevreden over de gedane werkzaamheden. Het is mooi geworden.
Iris Iris uit Utrecht schreef op april 1, 2020 om 7:00 pm
David heeft onze badkamer en WC vakkundig en snel verbouwd. Goede communicatie, uitstekende planning. Ook de door hem ingezette vakmensen waren stipt en werkten netjes. Nazorg is ook prima.
Marcel en Josien Marcel en Josien uit Utrecht ( Vechtdijk) schreef op januari 18, 2020 om 8:28 am
David heeft bij ons in de woonboot prachtig en zorgvuldig een nieuwe badkamer geinstalleerd. Geen hardhandig slopen, maar met liefde en passie voor het vak het oude verwijderen en het nieuwe opbouwen. Goede communicatie, afstemming en samenwerking met hem en de specialisten die hem ondersteunen. Wij hebben nu al meerdere offertes aangevraagd bij hem, want wat goed is moet je behouden. David, heel erg bedankt.
Lida van der Maat Lida van der Maat uit Maarssen schreef op juli 29, 2019 om 7:33 pm
Erg tevreden over het herstel door David van de waterschade op zolder. het vervangen van de gipsplaten, vervangen van de kapotte dakpannen en het vervangen van de deuren bij de cv ketel. zal hem zeker aanraden. Zeer rustig in het uitvoeren en meedenken in zijn werk. en duidelijke communicatie. En zal je zeker benaderen bij nieuwe klussen. top!!
Marc Marc uit Utrecht schreef op juli 26, 2019 om 5:53 am
David heeft onze badkamervloer en douchewand gerenoveerd. Hij heeft alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd en zonder (financiële) verrassingen. Wij kunnen hem iedereen aanbevelen.
Fam. van der Linden Fam. van der Linden uit Maarssen schreef op juli 15, 2019 om 10:40 am
David heeft onze zolder fantastisch mooi opgeknapt. Hij werkt ontzettend netjes en secuur. Elke dag ruimde hij alles netjes op en dat is fijn in een huis waar ook nog gewoon geleefd word. Het gehele traject was hij transparant over de kosten en altijd bereikbaar voor vragen. We raden David aan, sterker nog, wij hebben David alvast weer ingehuurd voor een klus in het najaar.
Aafke en Chiel Aafke en Chiel uit Utrecht schreef op juli 12, 2019 om 6:19 pm
Wij hebben het toilet compleet laten verbouwen. We hadden meteen een goed gevoel bij David;vertrouwd. prettige communicatie en alles verliep volgens planning. Zeer tevreden! Blij met het resultaat!
Sandor en Amber Sandor en Amber uit Utrecht schreef op juni 3, 2019 om 10:49 pm
David heeft voor ons diverse klussen uitgevoerd bestaande uit toilet renovatie, keuken renovatie, hal renovatie en divers timmerwerk. Alles liep strak volgens planning. Wij zouden David aan iedereen aanraden.
Dirk Dirk uit Maarssen schreef op mei 28, 2019 om 11:07 am
Onlangs 2 nieuwe ramen laten plaatsen en afmonteren. Communicatie: Top Meedenken: Top Afspraken maken én nakomen: Top Vakmanschap: Top Service : Top Persoonlijkheid (David): Top Fijn om een bedrijf zonder "BS..." gevonden te hebben, waar je op kan vertrouwen. Ontzettend bedankt.