Hier lees je wat klanten vinden van klussenbedrijf Maarssen de reviews.

Is de klus naar 100% tevredenheid afgemaakt? Of wil je zelf je mening delen?

Klussenbedrijf Maarssen is benieuwd naar jouw bevindingen!

Klik op de button en schrijf jouw review op google + of schrijf jouw review in het gastenboek hieronder.

Schrijf een review over klussenbedrijf Maarssen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
33 berichten.
Lida van der Maat Lida van der Maat uit Maarssen schreef op juli 29, 2019 om 7:33 pm:
Erg tevreden over het herstel door David van de waterschade op zolder. het vervangen van de gipsplaten, vervangen van de kapotte dakpannen en het vervangen van de deuren bij de cv ketel. zal hem zeker aanraden. Zeer rustig in het uitvoeren en meedenken in zijn werk. en duidelijke communicatie. En zal je zeker benaderen bij nieuwe klussen. top!!
Marc Marc uit Utrecht schreef op juli 26, 2019 om 5:53 am:
David heeft onze badkamervloer en douchewand gerenoveerd. Hij heeft alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd en zonder (financiële) verrassingen. Wij kunnen hem iedereen aanbevelen.
Fam. van der Linden Fam. van der Linden uit Maarssen schreef op juli 15, 2019 om 10:40 am:
David heeft onze zolder fantastisch mooi opgeknapt. Hij werkt ontzettend netjes en secuur. Elke dag ruimde hij alles netjes op en dat is fijn in een huis waar ook nog gewoon geleefd word. Het gehele traject was hij transparant over de kosten en altijd bereikbaar voor vragen. We raden David aan, sterker nog, wij hebben David alvast weer ingehuurd voor een klus in het najaar.
Aafke en Chiel Aafke en Chiel uit Utrecht schreef op juli 12, 2019 om 6:19 pm:
Wij hebben het toilet compleet laten verbouwen. We hadden meteen een goed gevoel bij David;vertrouwd. prettige communicatie en alles verliep volgens planning. Zeer tevreden! Blij met het resultaat!
Sandor en Amber Sandor en Amber uit Utrecht schreef op juni 3, 2019 om 10:49 pm:
David heeft voor ons diverse klussen uitgevoerd bestaande uit toilet renovatie, keuken renovatie, hal renovatie en divers timmerwerk. Alles liep strak volgens planning. Wij zouden David aan iedereen aanraden.
Dirk Dirk uit Maarssen schreef op mei 28, 2019 om 11:07 am:
Onlangs 2 nieuwe ramen laten plaatsen en afmonteren. Communicatie: Top Meedenken: Top Afspraken maken én nakomen: Top Vakmanschap: Top Service : Top Persoonlijkheid (David): Top Fijn om een bedrijf zonder "BS..." gevonden te hebben, waar je op kan vertrouwen. Ontzettend bedankt.
Daphne en Olaf Daphne en Olaf uit Loosdrecht schreef op april 10, 2019 om 9:20 pm:
David heeft ons een ontzettend mooie nieuwe badkamer bezorgd! Soepele communicatie, strakke planning. Top!
Jeroen G Jeroen G uit Utrecht schreef op maart 3, 2019 om 6:21 pm:
David heeft bij ons de badkamer opgeknapt. Ik beveel hem van harte aan. De communicatie vond ik erg prettig. Snel reageren en afspraken nakomen. Ook overlegt David goed en houdt hij goed rekening met onze wensen. Ontzettend fijn. David had ook oog voor de buren en uiteindelijk was de daadwerkelijke rekening wat lager dan de offerte. Al met al een goede ervaring en David komt in april alweer voor de volgende klus.
Calvin Lam Calvin Lam uit Utrecht schreef op januari 19, 2019 om 7:40 pm:
David,wat een avontuur! Tot op het allerlaatste moment...😉 David en zijn collega’s zijn stuk voor stuk toppers die alles tot in de puntjes regelen. Hij denkt mee en fixt het! Een echte aanrader voor iedereen.
Peggy Peggy schreef op januari 17, 2019 om 3:34 pm:
Geweldig geholpen. Heel snel. David kwam dezelfde middag na zijn werkdag al langs. De volgende dag heeft hij het probleem verholpen. Hij maakt een zeer deskundige indruk. Ik zou hem zo weer inhuren.
Katja Katja uit utrecht schreef op november 10, 2018 om 2:20 pm:
Ik kan Klussenbedrijf Maarssen aan iedereen aanbevelen. Duidelijke communicatie: heldere afspraken en altijd snelle reacties maar net zo belangrijk: ook netjes en vakkundig werk! Mijn badkamer heeft een totale metamorfose gekregen en ziet er prachtig uit. En dat dan ook nog een stuk sneller dan verwacht! Helemaal top!
Tim en Mandy Tim en Mandy uit Maarssen schreef op november 9, 2018 om 10:05 am:
Wij hebben Klussenbedrijf Maarssen gevraagd om onze badkamer en toilet compleet aan te pakken en het vertrouwen wat vanaf gesprek één er was is niet meer weggegaan. Wij zijn tijdens de verbouwing een week op vakantie geweest en er is netjes en respectvol met ons huis om gegaan. Daarnaast werden wij op de hoogte gehouden en werd er meegedacht. Met de klik, creativiteit, vakmanschap en het eindresultaat zijn wij dik tevreden.
Jack Jack uit Maarssen schreef op oktober 7, 2018 om 9:37 am:
Een verbouwing in een oud huis is altijd een avontuur. Met David kun je daar prima aan beginnen. Hij denkt met je mee, is creatief en vakkundig. Kortom. geen enkele tegenvallers, alleen maar een super mooi resultaat. David en team, dank!
Annemarie en Rogier Annemarie en Rogier uit Maarssen schreef op september 5, 2018 om 9:54 am:
De grote verbouwing in Boomstede - waarvan diverse foto's op de website staan - was bij ons. En wat zijn wij blij met David als aannemer voor dit project! De werkzaamheden die David heeft uitgevoerd, maar ook de werkzaamheden van alle specialisten die hij heeft laten komen tijdens onze verbouwing zijn TOP uitgevoerd. Wij zijn SUPER blij met het resultaat en komen elke dag met een glimlach thuis. Voor elke volgende grote klus (we moeten nog 2 verdiepingen) gaan we zeker door David laten aanpakken.
Dennie Dennie uit Utrecht schreef op mei 26, 2018 om 6:34 am:
David heeft bij ons leidingwerk voor de nieuwe keuken voorbereid en elektra in de woonkamer aangelegd. Het prettige is dat David goed te bereiken is en in het voortraject ook contact houdt. En als er iets is staat hij ook direct klaar om je te helpen, ook in drukke tijden. De keukenmonteur werd erg blij van het werk van David, kortom wij zijn ook erg tevreden. Tot de volgende klus!
Roel Roel uit Maarssen schreef op mei 15, 2018 om 4:07 pm:
David heeft recent bij mij een vlizotrap geïnstalleerd en elektra doorgetrokken, super snel en netjes, top!
Johan Johan uit Maarsenbroek schreef op mei 6, 2018 om 7:27 am:
Mijn WC was aan renovatie toe. Out off the blind, in mijn zoektocht naar een klusser, David maar gebeld. Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel (je weet tenslotte niet wat je in huis haalt..) Achteraf kan geconcludeerd worden dat David een betrouwbare vakman is. Snelheid, meedenken en samenwerken zijn wel de keywords. De rekening was het resultaat in elk opzicht waard. Ik ben een zeer tevreden klant! (Bovendien is het ook nog een leuke kerel om in huis te hebben)
Amit Amit uit Maarssen schreef op mei 4, 2018 om 8:31 pm:
Toevallig liep ik langs David z'n huis en zag zijn busje staan. Ik besloot op zijn website te kijken en hem te bellen voor een aantal leuke projecten (nieuwe hal met inbouwkast, op de eerste etage van één twee slaapkamers maken, mooie aftimmer werk). Alles is tot nu toe naar wens en David denkt mee, adviseert en helpt je uit de brand. Behalve een profesional, is David ook nog eens een goeie gast! Hij werkt netjes, hij heeft een groot netwerk en werkt samen met een leuk team. Ik kan niet wachten tot het volgende project bij ons begint.(nazomer, tweede badkamer).
Frances Frances uit Maarssen schreef op januari 29, 2018 om 8:41 pm:
n 2 weken een totaal nieuwe badkamer boven en toilet beneden. Vooraf dacht David goed met ons mee en tijdens de verbouwing verliep de communicatie zeer prettig en helder. David werkt met vriendelijke en vakkundige mensen en was zelf ook constant betrokken en bezig met het project. Strak afgewerkt en meer dan het gewenste resultaat.
Pepijn Pepijn uit Maarssen schreef op december 16, 2017 om 10:42 am:
David heeft onze badkamers geheel gerenoveerd en het resultaat is prachtig. Het was erg fijn samenwerken met David aangezien hij zeer duidelijk en snel communiceert, zodat duidelijk is wat er gaat gebeuren en wanneer. Ook reageert hij snel en duidelijk als er vragen zijn. Echte aanrader wanneer je vakwerk wilt in je huis!! Prijs - kwaliteit zijn ook goed.