Hier lees je wat klanten vinden van klussenbedrijf Maarssen de reviews.

Is de klus naar 100% tevredenheid afgemaakt? Of wil je zelf je mening delen?

Klussenbedrijf Maarssen is benieuwd naar jouw bevindingen!

Klik op de button en schrijf jouw review op google + of schrijf jouw review in het gastenboek hieronder.

Schrijf een review over klussenbedrijf Maarssen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
23 berichten.
Katja Katja uit utrecht schreef op november 10, 2018 om 2:20 pm:
Ik kan Klussenbedrijf Maarssen aan iedereen aanbevelen. Duidelijke communicatie: heldere afspraken en altijd snelle reacties maar net zo belangrijk: ook netjes en vakkundig werk! Mijn badkamer heeft een totale metamorfose gekregen en ziet er prachtig uit. En dat dan ook nog een stuk sneller dan verwacht! Helemaal top!
Tim en Mandy Tim en Mandy uit Maarssen schreef op november 9, 2018 om 10:05 am:
Wij hebben Klussenbedrijf Maarssen gevraagd om onze badkamer en toilet compleet aan te pakken en het vertrouwen wat vanaf gesprek één er was is niet meer weggegaan. Wij zijn tijdens de verbouwing een week op vakantie geweest en er is netjes en respectvol met ons huis om gegaan. Daarnaast werden wij op de hoogte gehouden en werd er meegedacht. Met de klik, creativiteit, vakmanschap en het eindresultaat zijn wij dik tevreden.
Jack Jack uit Maarssen schreef op oktober 7, 2018 om 9:37 am:
Een verbouwing in een oud huis is altijd een avontuur. Met David kun je daar prima aan beginnen. Hij denkt met je mee, is creatief en vakkundig. Kortom. geen enkele tegenvallers, alleen maar een super mooi resultaat. David en team, dank!
Annemarie en Rogier Annemarie en Rogier uit Maarssen schreef op september 5, 2018 om 9:54 am:
De grote verbouwing in Boomstede - waarvan diverse foto's op de website staan - was bij ons. En wat zijn wij blij met David als aannemer voor dit project! De werkzaamheden die David heeft uitgevoerd, maar ook de werkzaamheden van alle specialisten die hij heeft laten komen tijdens onze verbouwing zijn TOP uitgevoerd. Wij zijn SUPER blij met het resultaat en komen elke dag met een glimlach thuis. Voor elke volgende grote klus (we moeten nog 2 verdiepingen) gaan we zeker door David laten aanpakken.
Dennie Dennie uit Utrecht schreef op mei 26, 2018 om 6:34 am:
David heeft bij ons leidingwerk voor de nieuwe keuken voorbereid en elektra in de woonkamer aangelegd. Het prettige is dat David goed te bereiken is en in het voortraject ook contact houdt. En als er iets is staat hij ook direct klaar om je te helpen, ook in drukke tijden. De keukenmonteur werd erg blij van het werk van David, kortom wij zijn ook erg tevreden. Tot de volgende klus!
Roel Roel uit Maarssen schreef op mei 15, 2018 om 4:07 pm:
David heeft recent bij mij een vlizotrap geïnstalleerd en elektra doorgetrokken, super snel en netjes, top!
Johan Johan uit Maarsenbroek schreef op mei 6, 2018 om 7:27 am:
Mijn WC was aan renovatie toe. Out off the blind, in mijn zoektocht naar een klusser, David maar gebeld. Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel (je weet tenslotte niet wat je in huis haalt..) Achteraf kan geconcludeerd worden dat David een betrouwbare vakman is. Snelheid, meedenken en samenwerken zijn wel de keywords. De rekening was het resultaat in elk opzicht waard. Ik ben een zeer tevreden klant! (Bovendien is het ook nog een leuke kerel om in huis te hebben)
Amit Amit uit Maarssen schreef op mei 4, 2018 om 8:31 pm:
Toevallig liep ik langs David z'n huis en zag zijn busje staan. Ik besloot op zijn website te kijken en hem te bellen voor een aantal leuke projecten (nieuwe hal met inbouwkast, op de eerste etage van één twee slaapkamers maken, mooie aftimmer werk). Alles is tot nu toe naar wens en David denkt mee, adviseert en helpt je uit de brand. Behalve een profesional, is David ook nog eens een goeie gast! Hij werkt netjes, hij heeft een groot netwerk en werkt samen met een leuk team. Ik kan niet wachten tot het volgende project bij ons begint.(nazomer, tweede badkamer).
Frances Frances uit Maarssen schreef op januari 29, 2018 om 8:41 pm:
n 2 weken een totaal nieuwe badkamer boven en toilet beneden. Vooraf dacht David goed met ons mee en tijdens de verbouwing verliep de communicatie zeer prettig en helder. David werkt met vriendelijke en vakkundige mensen en was zelf ook constant betrokken en bezig met het project. Strak afgewerkt en meer dan het gewenste resultaat.
Pepijn Pepijn uit Maarssen schreef op december 16, 2017 om 10:42 am:
David heeft onze badkamers geheel gerenoveerd en het resultaat is prachtig. Het was erg fijn samenwerken met David aangezien hij zeer duidelijk en snel communiceert, zodat duidelijk is wat er gaat gebeuren en wanneer. Ook reageert hij snel en duidelijk als er vragen zijn. Echte aanrader wanneer je vakwerk wilt in je huis!! Prijs - kwaliteit zijn ook goed.
Martin Martin uit Maarssen schreef op november 13, 2017 om 4:00 pm:
Na gebeld te hebben met David kon hij de dag erna al komen kijken en super snel een offerte ontvangen en nog geen twee weken later was onze douchebak vervangen. Hij werkt heel snel en zeer netjes! Kunnen KMV zeker aanbevelen.
Nes Nes uit Utrecht schreef op oktober 17, 2017 om 8:49 am:
Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat van onze nieuwe badkamer! Dankzij David hebben we precies de badkamer die we al zo lang wilden hebben. Ook zijn er 2 radiatoren elders in onze woning vervangen die inmiddels zeer gedateerd waren. De geleverde spullen zijn prachtig en hebben een zeer goede kwaliteit. Zoals anderen hieronder ook al hebben vermeld: hij werkt snel, netjes en nauwkeurig en denkt mee. De samenwerking was in 1 woord super! Wij kunnen hem ten zeerste aanbevelen!
Martine en Bart Niek Martine en Bart Niek uit Maarssen schreef op september 2, 2017 om 7:01 pm:
David heeft bij ons de badkamer gerenoveerd en heeft dit uitstekend gedaan. Hij denkt goed mee, geeft goede adviezen en werkt snel en nauwkeurig! Kortom, wij zijn zeer tevreden en erg blij met onze nieuwe badkamer!
Daphne en Olaf Daphne en Olaf uit Maarssen schreef op juni 26, 2017 om 7:42 pm:
David heeft voor ons een erg mooie kamer gecreëerd. Hij komt met leuke en goede ideeen en lever echt keurig werk af!
Jeroen Jeroen uit Maarssen schreef op juni 18, 2017 om 5:38 pm:
David heeft bij ons vloerdelen en op zolder schuifdeuren op maat gemaakt. Hij werkt snel en kwalitatief zeer goed, een echte vakman. Zeer aan te bevelen!
Naomi en Madelon Naomi en Madelon uit Utrecht schreef op juni 15, 2017 om 5:29 pm:
David heeft bij ons zowel de badkamer als het toilet volledig gerenoveerd. Het was een fijne samenwerking waarin hij veel meedacht zowel tijdens de verbouwing als bij de aanschaf van de materialen. Daarnaast heeft hij een prachtige volwaardige tussenmuur geplaatst die de waarde van onze woning zeker verhoogd heeft. We zijn super tevreden over de geleverde kwaliteit, de snelheid waarmee hij gewerkt heeft en het contact dat we met hem hebben (gehad).
Janneke Janneke uit Utrecht schreef op mei 19, 2017 om 6:40 pm:
David heeft een renovatie in mijn appartement met alles er op en eraan gedaan. De snelheid, kwaliteit en communicatie waren allemaal super! Ik weet wie ik bel voor een volgende klus
Jeroen Jeroen uit Maarssen schreef op mei 5, 2017 om 1:29 pm:
Supertevreden. Was een klein klusje (badkamerdeur vervangen), maar dat was ook vooral te danken aan het vakmanschap van de uitvoerder. Snel gefixt en tegen een redelijke prijs. Prima!
Sandra Sandra uit Vleuten schreef op mei 1, 2017 om 12:57 pm:
Ik ben zeer tevreden over David. Hij is snel, goed, vriendelijk en betrouwbaar. En dan is hij ook nog niet duur.
Flores Boom Flores Boom uit Maarssen schreef op april 24, 2017 om 7:50 pm:
Wij zijn zeer tevreden. David denkt erg goed mee, is veelzijdig (heeft bij ons zowel timmerwerk als elektra gedaan), werkt snel en met goed resultaat.