Hier lees je wat klanten vinden van klussenbedrijf Maarssen de reviews.

Is de klus naar 100% tevredenheid afgemaakt? Of wil je zelf je mening delen?

Klussenbedrijf Maarssen is benieuwd naar jouw bevindingen!

Klik op de button en schrijf jouw review op google + of schrijf jouw review in het gastenboek hieronder.

Schrijf een review over klussenbedrijf Maarssen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
36 berichten.
Amit Amit uit Maarssen heeft geschreven op mei 4, 2018 om 8:31 pm:
Toevallig liep ik langs David z'n huis en zag zijn busje staan. Ik besloot op zijn website te kijken en hem te bellen voor een aantal leuke projecten (nieuwe hal met inbouwkast, op de eerste etage van één twee slaapkamers maken, mooie aftimmer werk). Alles is tot nu toe naar wens en David denkt mee, adviseert en helpt je uit de brand. Behalve een profesional, is David ook nog eens een goeie gast! Hij werkt netjes, hij heeft een groot netwerk en werkt samen met een leuk team. Ik kan niet wachten tot het volgende project bij ons begint.(nazomer, tweede badkamer).
Frances Frances uit Maarssen heeft geschreven op januari 29, 2018 om 8:41 pm:
n 2 weken een totaal nieuwe badkamer boven en toilet beneden. Vooraf dacht David goed met ons mee en tijdens de verbouwing verliep de communicatie zeer prettig en helder. David werkt met vriendelijke en vakkundige mensen en was zelf ook constant betrokken en bezig met het project. Strak afgewerkt en meer dan het gewenste resultaat.
Pepijn Pepijn uit Maarssen heeft geschreven op december 16, 2017 om 10:42 am:
David heeft onze badkamers geheel gerenoveerd en het resultaat is prachtig. Het was erg fijn samenwerken met David aangezien hij zeer duidelijk en snel communiceert, zodat duidelijk is wat er gaat gebeuren en wanneer. Ook reageert hij snel en duidelijk als er vragen zijn. Echte aanrader wanneer je vakwerk wilt in je huis!! Prijs - kwaliteit zijn ook goed.
Martin Martin uit Maarssen heeft geschreven op november 13, 2017 om 4:00 pm:
Na gebeld te hebben met David kon hij de dag erna al komen kijken en super snel een offerte ontvangen en nog geen twee weken later was onze douchebak vervangen. Hij werkt heel snel en zeer netjes! Kunnen KMV zeker aanbevelen.
Nes Nes uit Utrecht heeft geschreven op oktober 17, 2017 om 8:49 am:
Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat van onze nieuwe badkamer! Dankzij David hebben we precies de badkamer die we al zo lang wilden hebben. Ook zijn er 2 radiatoren elders in onze woning vervangen die inmiddels zeer gedateerd waren. De geleverde spullen zijn prachtig en hebben een zeer goede kwaliteit. Zoals anderen hieronder ook al hebben vermeld: hij werkt snel, netjes en nauwkeurig en denkt mee. De samenwerking was in 1 woord super! Wij kunnen hem ten zeerste aanbevelen!
Martine en Bart Niek Martine en Bart Niek uit Maarssen heeft geschreven op september 2, 2017 om 7:01 pm:
David heeft bij ons de badkamer gerenoveerd en heeft dit uitstekend gedaan. Hij denkt goed mee, geeft goede adviezen en werkt snel en nauwkeurig! Kortom, wij zijn zeer tevreden en erg blij met onze nieuwe badkamer!
Daphne en Olaf Daphne en Olaf uit Maarssen heeft geschreven op juni 26, 2017 om 7:42 pm:
David heeft voor ons een erg mooie kamer gecreëerd. Hij komt met leuke en goede ideeen en lever echt keurig werk af!
Jeroen Jeroen uit Maarssen heeft geschreven op juni 18, 2017 om 5:38 pm:
David heeft bij ons vloerdelen en op zolder schuifdeuren op maat gemaakt. Hij werkt snel en kwalitatief zeer goed, een echte vakman. Zeer aan te bevelen!
Naomi en Madelon Naomi en Madelon uit Utrecht heeft geschreven op juni 15, 2017 om 5:29 pm:
David heeft bij ons zowel de badkamer als het toilet volledig gerenoveerd. Het was een fijne samenwerking waarin hij veel meedacht zowel tijdens de verbouwing als bij de aanschaf van de materialen. Daarnaast heeft hij een prachtige volwaardige tussenmuur geplaatst die de waarde van onze woning zeker verhoogd heeft. We zijn super tevreden over de geleverde kwaliteit, de snelheid waarmee hij gewerkt heeft en het contact dat we met hem hebben (gehad).
Janneke Janneke uit Utrecht heeft geschreven op mei 19, 2017 om 6:40 pm:
David heeft een renovatie in mijn appartement met alles er op en eraan gedaan. De snelheid, kwaliteit en communicatie waren allemaal super! Ik weet wie ik bel voor een volgende klus
Jeroen Jeroen uit Maarssen heeft geschreven op mei 5, 2017 om 1:29 pm:
Supertevreden. Was een klein klusje (badkamerdeur vervangen), maar dat was ook vooral te danken aan het vakmanschap van de uitvoerder. Snel gefixt en tegen een redelijke prijs. Prima!
Sandra Sandra uit Vleuten heeft geschreven op mei 1, 2017 om 12:57 pm:
Ik ben zeer tevreden over David. Hij is snel, goed, vriendelijk en betrouwbaar. En dan is hij ook nog niet duur.
Flores Boom Flores Boom uit Maarssen heeft geschreven op april 24, 2017 om 7:50 pm:
Wij zijn zeer tevreden. David denkt erg goed mee, is veelzijdig (heeft bij ons zowel timmerwerk als elektra gedaan), werkt snel en met goed resultaat.
Ed Ed uit Maarssen heeft geschreven op april 4, 2017 om 2:17 pm:
Ik wil graag even laten weten dat de afspraak met David over het zetten van een terrasoverkapping en een schutting keurig is nagekomen. Werk is netjes uitgevoerd. Prima geregeld!
Pieter Pieter uit Utrecht heeft geschreven op februari 20, 2017 om 8:20 pm:
In een oud huis is altijd wel iets te doen en voor een niet klusser als ik niet echt handig. Zowel voor de geplande als niet geplande klussen staat David echter klaar. Alle klussen worden door hem vakkundig en snel uitgevoerd. Dat hij ook nog goed communiceert en zijn afspraken nakomt maakt dat we helemaal blij met hem zijn!
David David uit Maarssen heeft geschreven op februari 12, 2017 om 8:22 pm:
Schrijf hier je review over klussenbedrijf Maarssen.