Onze diensten

Badkamer & Toilet

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Klussenbedrijf Maarssen verbouwt, renoveert en installeert  nieuwe badkamers en/of toiletten.

Loodgieter & Elektra

Wij verzorgen loodgieter- en electra werkzaamheden binnenshuis. Voor loodgieter werkzaamheden buitenshuis  hebben wij onze vaste specialisten.

Onderhoud & Renovatie

Onderhoud is noodzakelijk voor een van je kostbaarste bezittingen, je huis! Het kan zijn dat sommige onderdelen van je huis toe zijn aan renovatie door gebrekkig onderhoud of simpelweg dat de levensduur is verstreken. Klussenbedrijf Maarssen helpt hierbij. Bel voor meer informatie!

Kozijnen & Dakramen

Meer licht op zolder middels een dakraam, je woonkamer bij de tuin betrekken door het plaatsen van dubbele tuindeuren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Timmerwerkzaamheden

Een nieuwe schuur of schutting? Ook voor het vervangen van boeidelen, windveren of vervangen van dakkapel wangen kunt u Klussenbedrijf Maarssen bellen.

Vloeren

Wij vervangen vloerbalken, herstellen doorgezakte vloeren, en kunnen de vloer voorzien van een mooie afwerking middels parket of laminaat. Bel voor de mogelijkheden.

Verbouwing

Bij klussenbedrijf Maarssen bent u aan het juiste adres. Grote en kleine verbouwingen, aanpassingen aan badkamers, keukens, sanitair etc . Voor alles op het gebied van verbouwen kunt u ons bellen.